Våra tjänster
Vi levererar konsulttjänster inom fem huvudområden: Utbildningar, Ledningssystem, Föreläsningar, Revisioner och rådgivning samt utredningar.

Oavsett vilken tjänst som levereras utgår vi alltid från organisationens förutsättningar och behov och anpassar den tjänst som levereras för att skapa största möjliga nytta för kunden.

Vi använder oss alltid, så långt som möjligt, av evidensbaserade metoder eller där det inte är möjligt av "best practice" och väl beprövade arbetssätt som vi vet fungerar i praktiken.

Förutom att vi kan arbetsmiljö och lika villkor så har vi med oss ett helhetsperspektiv in i varje uppdrag då arbetet med arbetsmiljö och lika villkor behöver vara en naturlig del av den verksamhet som bedrivs.

Läs mer om hur vi arbetar med lärarledda utbildningar, utbildningar på distans och en kombination av dessa inom områdena lika villkor och arbetsmiljö. 

Läs mer om hur vi kan hjälpa er att ta fram eller förbättra ert ledningssystem för arbetsmiljöarbetet, med eller utan lika villkor som en del i ledningssystemet, så att det skapar största möjliga nytta för er.

Läs mer om de föreläsningar vi tagit fram där vi även samarbetar med ledande experter inom arbetsmiljöområdet och området lika villkor.

Läs mer om hur vi kan bistå med rådgivning eller revisioner kopplat till arbetsmiljöarbetet och arbetet med lika villkor.

Läs mer om hur vi kan bistå med arbetsmiljöutredningar, utredningar av kränkande särbehandling, trakasserier eller sexuella trakasserier